Grästorp!

Go kväll!!
Sitter hemma hos mina föräldrar i G-torp och ska vara här i nåra dagar. Känns skönt att komma bort från drethålan...Jag förstår inte hur jag helt plötsligt har börjat tycka illa om Vänersborg, de som va så skönt att flytta dit för 2 år sen. Men man har väl börjat inse att det inte va så spännande längre, med tanke på att butik efter butik stängs ner. Letar efter lgh i Lidköping, för det är en stor dröm att flytta dit :)

Det känns skitgött att ha nånstans att ta vägen när man mår dåligt... har inte så många vänner kvar verkar de som, så man kan inte dra till dom direkt..
En utav mina bästa vänner i stan jobbar mer eller mindre konstant, så jag vill ju inte trampa mig på så =/ plus att hon har sin sambo också. Ny kära och allt!! Är verkligen superglad för henne att hon har funnit den hon vill leva med =) Jenny betyder så jävla mycke för mig och jag vet att jag har klantat mig!! Skulle jag mista henne försvinner en del utav mig.

En annan letar fortfarande, eller aa.. letar och letar *funderar*

Jag kikar på simpson, katterna har äntligen lugnat sig, mamma sover redan och pappa är i husvagnen. Tråkiga gubbe, så fort man kommer, drar han :P ..men men , så är vi i denna familj *skrattar*

Imorgon ska mamma tattuera sig och jag KANSKE ska fylla i min , beror på hur lång tid henne's tar. Så nu ska hon äntligen få sin ödla som hon har tjötat om *phu*

Nä, nu skiter jag i de här och forsätter att glo på tv. Over and Out!!!

RSS 2.0